Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Contactați-ne

Ne dorim ca în timpul petrecut pe website-ul www.betarena.ro, să te distrezi, să câștigi și să te bucuri de cele mai bune oferte de pariere și de gaming. Tocmai de aceea, oricând ai nevoie de ajutor, vom fi bucuroși să te asistăm pentru rezolvarea tuturor neclarităților.

Apel telefonic

Ne poți contacta oricând la numărul de telefon (021) 9093 program 24/7. Operatorii noștri sunt pregătiți să răspundă oricărei solicitări și să te asiste în aflarea tuturor informațiilor legate de contul tău BetArena. Apelul telefonic are tarif normal pentru orice rețea din Romania iar pentru apelurile efectuate din afara țării se vor percepe taxe conform rețelei de telefonie folosite.

E-mail

Pentru a ne putea contacta în scris îți punem la dispoziție adresa de e-mail suport@betarena.ro. Ne poți scrie oricând, program 24/7 cu privire la orice nelămurire întâmpinată pe platforma noastră de joc. Pariem că departamentul nostru de suport îți va răspunde în cel mai scurt timp, deoarece suntem dedicați să îți oferim cea mai bună experiență de gaming din România.

Live Chat

Ne poți scrie pe Chat oricând dorești, departamentul nostru de suport este online 24/7 pentru a te ajuta eficient și rapid.
Chat-uiește cu noi apăsând butonul de LIVE CHAT.