Despre noi

 
Bet Arena este o companie românească organizatoare de jocuri de noroc care îşi propune să devină un nume de referinţă pe piaţa românească de profil. Bet Arena oferă clienţilor săi un nou concept de agenţie, gandită ca un centru de divertisment. Astfel, în agenţiile noastre clienţii au posibilitatea de a paria pe evenimente sportive dintre cele mai variate sau de a juca la maşini electronice cu câştiguri, beneficiind în acelaşi timp de servicii de calitate de tip cafenea în majoritatea agenţiilor.

Echipa de management a Bet Arena este o echipă tânără, care are ca şi obiectiv principal satisfacţia clienţilor săi. Pentru aceasta, venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o ofertă inovatoare, ce include pariuri pe evenimente în desfăşurare, şi cu un sistem integrat de afişare a cotelor şi rezultatelor, unic in România, care concură la crearea unei experienţe de pariere de excepţie.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Onjn
Joc Responsabil
Joc Responsabil
ROMBET susţine jocul responsabil
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Este responsabilitatea fiecărui jucător să acționeze în conformitate cu reglementările în vigoare precum și a termenilor și condițiilor noastre.
Licența: Decizia nr. 924 din 19.05.2016 - Decizia nr. 925 din 19.05.2016