Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Despre noi

BetArena este o companie românească de referință pe piața pariurilor sportive fondată în 2010.

BetArena a adus pe piața de profil un concept unic, prin care s-a diferențiat de restul caselor de pariuri, fiind gândită ca un centru de divertisment. Compania a oferit jucătorilor români spațiul ideal în care să-și trăiască pasiunea pentru pariuri sportive și sloturi. BetArena a devenit cuvântul care descrie cel mai bine atmosfera în care te bucuri de un pariu câștigat, sau găsești resurse pentru contre profitabile. Un spațiu în care devii mentor pentru un parior debutant, un spațiu în care te mândrești în fața tuturor cu experiența, inspirația și capacitatea de a filtra informațiile cu adevărat folositoare pentru a prinde pariuri istorice pentru tine și prieteni.

BetArena e mișto, fun, cool, beton, belea, rebelă, nonconformistă. Este terenul pe care te simți în avantaj și pe care îți poți pune în valoare strategia.

În 2018, BetArena a văzut că prietenii jucători vor să treacă la următorul nivel și i-a promovat în liga online. Compania a mutat jocul #penet unde pariorii se pot demarca de oriunde sunt pentru a primi cotele din care să înscrie pariuri câștigătoare.

Mereu în pas cu tendințele, inovatoare, BetArena e la fel ca jucătorii ei: ofensivă, spectaculoasă. capabilă de victorii istorice.

BetArena
#acumpenet