Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Cum se pot efectua depuneri/retrageri

Depunerile și retragerile în sau din contul de jucător pe website-ul www.betarena.ro se realizează în conformitate cu legislațiile în vigoare și cu politicile companiei, cu respectarea următoarelor reguli de bază:

Depuneri și retrageri online

Depunerile și retragerile prin Card Bancar (debit/credit) se pot realiza în Ron în felul următor:

Pentru a efectua o depunere folosind metodele online clientul trebuie să introducă, în secțiunea “Depozit” a contului său, suma și datele cardului și în funcție de procesator există posibilitatea de confirmare a tranzacției de către client prin inserarea unei parole suplimentare (autorizare 3D). În această manieră banii vor fi transferați imediat în contul de jucător, fără perceperea de taxe adiționale sau comisioane.

Retragerea unei sume de bani din contul de joc BetArena către un card de debit/credit se realizează din secțiunea “Casierie”, prin specificarea sumei și selectarea unuia din cardurile prin care clientul a efectuat depuneri în contul de jucător. Clientul nu va avea posibilitatea să retragă pe un card care nu a fost deja înregistrat în contul său de jucător prin intermediul unei depuneri. Tranzacția va fi procesată în termen de 2 zile lucrătoare, după ce a fost deja verificată și aprobată de un angajat specializat.

Depunerile prin PaySafeCard se pot realiza în felul următor:

Pentru a efectua o depunere folosind metoda online Paysafecard, clientul trebuie să intre în secțiunea “Depozit” a contului său, să introducă suma pe care dorește s-o depună, urmată de datele cerute de sistem, date care să coincidă cu cele din contul personal de Paysafecard. După introducerea informațiilor, contul de jucător va fi alimentat automat cu suma selectată de client, fără perceperea de comisioane pentru tranzacționarea sumei.

Nu se pot procesa retrageri prin intermediul PaySafeCard.