Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Blood Suckers pdf rules

Blood Suckers este un slot video despre vampiri cu 5 role și 25 de linii de miză fixe care are un interesant raport al câștigurilor menit să atragă jucătorii la cazinou. Trei sau mai multe simboluri Bonus duc jucătorul într-un Bonus Game terifiant unde trebuie să omoare vampiri.

Afișajul jocului este alcătuit din trei elemente principale - zona de afișare video, zona tastaturii și panoul de joc.

Zona de afișare video. Rolele de la jocul principal, rolele Free Spin și exteriorul rolelor Bonus Game sunt afișate în această zonă superioară. Suplimentar, sunt afișate butonul Informații și informațiile despre câștigul maxim posibil în fise.

Zona tastaturii. Zona tastaturii afișează nivelul curent al mizei (de ex. numărul de fise mizate), suma de bani disponibilă în fise și valoarea curentă a fisei. Această zonă conține și principalele butoane ale jocului care sunt folosite pentru a selecta nivelul mizei, valoarea fisei și pornirea jocului.

Panoul de joc. Panoul de joc din partea de jos găzduiește butoanele pentru setările jocului, meniurile pentru sunet și jocul automat, precum și regulile jocului. Această zonă afișează și informațiile despre contul jucătorului și alternează între afișarea banilor disponibili, a mizei curente, a sumei câștigate și modul jucător (când se joacă în modul Joc pentru distracție).

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.