Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Dead or Alive pdf rules

Dead or Alive™: un slot video cu 5 role, 9 linii de miză fixe care cu siguranță că va determina jucătorii să se îndrepte direct spre cazinou. În timpul Free Spins, funcția Sticky Wild oferă jucătorilor șansa de a câștiga sume mari dacă prind bandiții căutați.

Afișajul Dead or Alive™ este alcătuit din trei elemente principale : zona de afișare video, zona tastaturii și panoul de joc.

Zona de afișare video. Rolele de la jocul principal și rolele Free Spin sunt afișate în această zonă superioară. Suplimentar, sunt afișate informațiile despre câștigul maxim posibil în fise și butonul Casierie.

Zona tastaturii. Zona tastaturii afișează nivelul curent al mizei (adică numărul de fise mizate pe linia de miză), numărul curent de linii de miză, banii disponibili în fise și valoarea curentă a fisei. Această zonă conține și principalele butoane ale jocului care sunt folosite pentru a selecta nivelul mizei, liniile de miză, valoarea fisei și pornirea jocului.

Panoul de joc. Panoul de joc din partea de jos găzduiește butoanele pentru setările jocului, meniurile pentru sunet și jocul automat și regulile jocului. Această zonă afișează și informațiile despre contul jucătorului și alternează între afișarea banilor disponibili, a mizei curente, a sumei câștigate și modul jucător (câștigând se joacă în modul Joc pentru distracție).

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.