Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Dracula pdf rules

Dracula este cel mai nou slot înfricoșător cu monștri de la NetEnt™ în cooperare cu Universal©. Acest slot video cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii are o funcție Liliac complet nouă, Free Spins, simboluri stivuite, Wilds stivuite și simboluri Wild obișnuite.

Dracula bântuie amenințător pe role și se transformă într-un cluster de lilieci când funcția Liliac este activată. La această funcție interesantă, un număr aleatoriu de lilieci apar în zbor și aterizează pe role. Când rolele se opresc, liliecii se transformă într-un simbol aleatoriu!

Jocul principal conține un Dracula întunecos și amenințător pe lângă role. Precum și funcții fantastice asociate cu NetEnt™, Dracula! conține sunete care îți dau fiori și animații dramatice care contribuie la atractivitatea jocului.

Funcția principală a jocului este funcția Liliac; când această funcție înfricoșătoare este activată, liliecii apar în zbor peste role. Când stolul de lilieci aterizează, acesta transformă simbolurile pe care aterizează în același simbol activat aleatoriu.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.