Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Drive: Multiplier Mayhem pdf rules

Bun venit în viitor! Pregătiți-vă și fiți gata de cursă pe străzile virtuale cu cel mai nou joc de la NetEnt™ - Drive: Multiplier Mayhem™!

Acest joc slot cu mașini rapide oferă o experiență extraordinară cu Jette care concurează pentru a ajunge la linia de sosire. Drive: Multiplier Mayhem™ este un slot video plin de energie cu 5 role, 3 linii de miză ce conține Multiplier Wilds și Free Spins.

Jocul menține adrenalina la un nivel ridicat cu un Multiplicator pe linia de miză care poate atinge valoarea imensă de 120 X miza. Suplimentar, la Free Spins Jette concurează contra a cinci piloți de curse rivali și se adaugă și mai mult suspans la acest slot video plin de viață! Deci, fiți gata și start!

Având linii de miză pline de acțiune, Drive: Multiplier Mayhem™ este un slot video care pompează permanent adrenalină pe tot parcursul jocului. Jucătorii vor dori să continue să joace pe măsură ce primesc Multiplier Wilds și concurează cu adversari la Free Spins!

Drive: Multiplier Mayhem™ oferă jucătorilor o experiență incitantă de joc cu o desfășurare unică a jocului care declanșează Multiplier Wilds aleatorii la jocul principal!

Free Spins duc distracția la un nou nivel cu 3 adversari pe care Jette încearcă să-i întreacă până la linia de sosire. Jucătorii vor fi încântați să vadă cu Contorul de colectare Nitro se umple cu simboluri Nitro și le aduce la cursa împotriva următorului adversar!

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.