Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Elements: The Awakening pdf rules

O experiență palpitantă este garantat de noua creație de la NetEnt™, Elements Touch™: The Awakening. Acest slot video, cu 5 role, 3 rânduri este plin de funcții, precum Avalanche™ și patru moduri Free Fall, fiecare cu diferite simboluri Wild și animații. Elements Touch™: The Awakening, oferă o experiență captivantă jucătorilor, însumând o experiență palpitantă de gaming online.

Elements Touch™: The Awakening aduce la viață toate elementele naturii cu animații puternice care creează o atmosferă magică, vibrantă. Având sunet de calitate înaltă și conținând diferite Wilds la fiecare din cele patru moduri Free Falls Storm pentru mai multă distracție, jucătorii vor dori să fie expuși mereu la elementele naturii.

Jocul dispune de funcția Avalanche, unde simbolurile de pe linia de pariu sunt îndepărtate, fecând ca simbolurile de mai sus să cadă și să se creeze o nouă linie de câștiguri posibile. Cele patru moduri diferite free fall dispun de animații diferite și complexe, care îl captivează pe jucător.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.