Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Gonzo's Quest pdf rules

NetEnt™ este mândră să prezinte Gonzo's Quest™; un joc conceput să atragă atât jucătorii noi, cât și pe cei cu experiență. Gonzo's Quest; începe cu un scurt film care-l prezintă pe Gonzo, conchistadorul. Bazat pe personajul istoric al lui Gonzalo Pizarro, conchistadorul nostru pleacă în căutarea orașului pierdut al aurului - El Dorado.

Gonzo's Quest™ a fost conceput pentru a fi mai mult decât un simplu slot video - grafica 3D de calitate înaltă și secvențele de animație au fost create pentru a aduce la viață pentru jucător povestea din secolul XVI. Pentru a completa elementele vizuale uimitoare, am adăugat sunete la joc care se integrează perfect cu fundalul care prezintă atmosfera minunată a pădurii tropicale a Amazonului.

Filmul introductiv de 30 de secunde pregătește terenul pentru exploratorul nostru temerar, Gonzo. Bazat pe evenimentele istorice reale din 1541, Gonzo calcă pe urmele conchistadorului Gonzalo Pizzaro care a plecat din tabăra sa de bază de pe coasta Peruului pentru a găsi orașul pierdut al aurului cunoscut ca El Dorado. Însă în povestea noastră, Gonzo devine lacom și decide să ia harta și să găsească singur comoara. Jucătorul poate sări pentru filmul introductiv și să acceseze direct jocul. De asemenea, jucătorul poate dezactiva filmul introductiv din panoul jocului pentru a nu fi nevoiți să-l urmărească din nou când pornesc data viitoare jocul.

Aceste animații includ:

Pentru a accelera desfășurarea jocului, aceste animații pot fi dezactivate de jucător din panoul Setările jocului.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.