Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Guns N' Roses pdf rules

Guns N' Roses Video Slots™ este cel mai nou slot video cu adevărat legendar care vă este oferit de NetEnt™ în colaborare cu Bravado International Group.

Jocul include uimitoarea coloană sonoră Guns N' Roses™, cu 5 hit-uri legendare din care jucătorii pot să aleagă pentru o experiență Guns N' Roses™ autentică. Guns N' Roses Video Slots™ chiar este tare!

Acest slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii conține substituții Wild, Expanding Wilds, Appetite for Destruction Wild, o Bonus Wheel, simboluri Bonus, Encore Free Spins, Legend Spins, un multiplicator Solo și un Crowd-Pleaser Bonus Game, toate ridicând garantat jucătorii în picioare!

Ascultați țipetele mulțimii și simțiți atmosfera electrizantă de la un concert live Guns N' Roses™. Apăsați doar pe Învârtire și Welcome to the Jungle!

Rolele cu temă Guns N' Roses™ și fundalul cu o scenă și o mulțime la un concert live, împreună cu Repertoriul cu 5 piese din care să alegeți, toate contribuie la recreerea emoțiilor de la un concert Guns N' Roses™.

Adăugați la aceasta funcția Legend Spins, cu Axl care apare primul pe role, urmat de Duff și la final de Slash și jocul construiește o experiență palpabilă a unui concert live Guns N' Roses™.

Grafica clasică continuă la jocul principal cu simbolul Appetite for Destruction Wild care recreează faimoasa copertă de album cu craniul și oasele încrucișate de pe primul lor album Appetite for Destruction.

Funcțiile Bonus dezvoltă și mai mult tema, membrii trupei apărând la Encore Free Spins sub formă de simboluri Stacked, în timp ce partea introductivă de la Crowd-Pleaser Bonus Game conține imagini autentice de la concertele Guns N' Roses™.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.