Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Hook's Heroes pdf rules

Salutare! Hook's Heroes™ este cel mai nou slot video distractiv de la NetEnt™. Acest slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii conține Free Spins cu 3 funcții diferite din care să alegeți, Feature Spins unice care arată pe scurt interesantele funcții Free Spin timp de o singură învârtire, precum și substituții Wild și simboluri Scatter!

Acest slot video plin de aventură garantează jucătorilor șanse la găsirea comorilor de pe role. Combinația dintre muzica în stil caraibean și grafica cu desene animate cu pirați se asigură că jucătorii vor avea o experiență de joc NetEnt completă la Hook's Heroes™.

Funcțiile unice de la Hook's Heroes™ includ modul Feature Spin și modul Free Spins, care permit jucătorilor (în timpul modului Free Spin) să aleagă ce funcție interesantă să activeze pentru Free Spins. La fiecare mod de joc pentru Free Spin sunt folosite fundaluri diferite. Hook's Heroes™ mai conține și substituții Wild și simboluri Scatter.

Când 2 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role, acestea creează emoții și suspans deoarece jucătorii știu că vor avea parte de o Feature Spin unică sau de Free Spins.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.