Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Jack Hammer 2 pdf rules

Jack s-a întors! Jack Hammer 2™: Fishy Business este un alt slot video interesant de la NetEnt™ dedicat dispozitivelor mobile tactile. Jack Hammer își face revenirea cu un uimitor număr de 99 de linii de miză, cu o grafică tip animație și o incitantă rundă Free Spins în care Jack Hammer încearcă să o salveze pe Pearl de la înec. Populara funcție Sticky Wins™ de la primul joc este în continuare prezentă, iar Random Wilds suplimentare din timpul Free Spins fac ca acest joc să fie un succes garantat. Noua interfață tactilă prietenoasă cu utilizatorul oferă utilizatorilor o experiență de joc ca la un cazinou de top, fiind mai bogată ca niciodată.

Prezentarea Câștig mare. Toate câștigurile importante din joc sunt urmate de o prezentare specială Câștig mare.

Rundele de joc. Când jucătorul face clic pe butonul Învârtire, valoarea mizei este scăzută din creditul curent (fisele și creditul disponibil). Rolele se opresc automat.

Suspansul de la învârtirea rolei. În acest joc NetEnt™ continuă să folosească învârtirea rolei cu câștig iminent pentru a oferi emoții suplimentare și un suspans mărit, precum și anticipația câștigului.

Sărbătorirea câștigului. S-a acordat o atenție specială creării unor prezentări mai atractive ale câștigurilor de pe role, împreună cu o numărare progresivă a câștigului.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.