Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Jack Hammer pdf rules

Suntem mândri să vă prezentăm unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou, slot-ul video Jack Hammer™, într-o versiune optimizată pentru dispozitivele mobile cu ecran tactil. Această nouă interfață tactilă prietenoasă cu utilizatorul oferă jucătorilor o experiență de joc de top la cazinourile pentru mobil care este mai bogată ca niciodată până acum.

La fel ca în versiunea pentru desktop, misteriosul Jack Hammer rezolvă crimele murdare din fascinanta lume interlopă. Funcțiile interesante, cum ar fi Sticky Win™, Free Spin și substituțiile Wild garantează distracția și plăcerea jucătorilor atunci când joacă printre gangsteri și cetățeni nevinovați.

Jack Hammer Touch™ este un slot video dezvoltat pentru dispozitivele mobile.Rundele de joc: Când jucătorul atinge butonul învârtire, valoarea mizei este scăzută din creditul curent. Rolele se opresc automat. Jucătorul poate opri rolele în timpul învârtirii inițiale dacă atinge oriunde în zona de joc.

Rezultatele jocului: La finalul rundei de joc, jocul evidențiază liniile câștigătoare și suma câștigată pe fiecare linie. Câștigurile totale sunt adunate împreună și afișate în bannerul Câștig. Suma câștigată este adăugată la afișajul Bani și fise.

Sărbătorirea câștigului: S-a acordat o atenție specială creării unor prezentări atractive ale câștigurilor de pe role, împreună cu o numărare progresivă a câștigului. Prezentarea Big Win de la Jack Hammer Touch™ este concepută pentru a oferi tuturor jucătorilor o experiență de joc de neuitat.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.