Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Jimi Hendrix pdf rules

Unicul maestru al chitarei Jimi Hendrix este readus la viață pe rolele ultimei oferte de la NetEnt™

Psihedelicul joc slot oferă jucătorilor o experiență Jimi Hendrix totală ducându-i înapoi în timp în zilele în care Jimi a schimbat pentru totdeauna modul în care se cântă la chitară. Jimi Hendrix Online Slot™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii (fixe) ce conține Re-învârtiri, substituții Wild, transformare Wild și o funcție Pick și Click la care se pot câștiga Free Spins sau fise.

La funcțiile Reînvârtire Red Guitar și Purple Haze jucătorii au șanse de distracție la fiecare învârtire de la jocul principal. Suplimentar, un joc Pick și Click oferă jucătorilor șansa unui câștig în fise sau a 3 tipuri diferite de Free Spins denumite după 3 melodice clasice ale lui Hendrix (Crosstown Traffic, Little Wing și Purple Haze).

Având o grafică care evocă amintirile de la Woodstock și era flower-power, Jimi Hendrix Online Slot™ recreează un moment istoric din muzica mondială în timp ce provoacă emoțiile pe care un slot NetEnt™ le asigură întotdeauna! Având în coloana sonoră melodiile clasice ale lui Hendrix, jucătorii revin mereu pentru o șansă de a câștiga 2 funcții din jocul principal și 4 la funcția Pick și Click.

La jocul principal, funcția Reînvârtire Red Guitar oferă jucătorilor o șansă la mai multe Reînvârtiri în timp ce funcția Purple Haze face ca simbolurile cu câștig redus să se transforme în Wilds care oferă distracție jucătorilor!

Funcția Pick și Click duce jocul la un alt nivel oferind șansa de a câștiga 3 tipuri de Free Spins: Crosstown Traffic, Purple Haze și Little Wing sau un Câștig în fise. Fiecare tip de Free Spins are o funcție diferită care implică simboluri Wild, ceea ce înseamnă că jucătorii se pot relaxa, pot asculta melodiile clasice ale lui Hendrix și se pot bucura de acest joc extraordinar!

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.