Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Koi Princess pdf rules

Koi Princess™ Touch, cea mai nouă ofertă de la NetEnt™, este slot-ul cu cele mai multe funcții pe care l-am făcut vreodată! Acest joc memorabil are o temă asiatică, însă jucătorii nu trebuie să meargă până în orientul îndepărtat pentru a beneficia de toate funcțiile și de nenumăratele moduri diferite de distracție.

Koi Princess™ Touch este un slot video dinamic cu 5 role și 20 de linii care are activate Funcții aleatorii pentru 1 învârtire, Funcții Bonus interesante și un mod Miză Bonus.

Koi Princess™ Touch ține jucătorii în priză deoarece Funcțiile aleatorii pot să apară neașteptat la orice învârtire de la jocul principal. 3 simboluri Bonus care apar la jocul principal activează 1 din cele 4 Funcții Bonus uimitoare: Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Câștig în fise și Bonus Wheel.

Având 4 Funcții aleatorii și 4 Funcții Bonus incredibile, Koi Princess™ este un slot video care conține mai multe funcții decât oricare alt joc! Jucătorii revin mere pentru a afla dacă pot descoperi mai multe.

Jocul va uimi jucătorii cu o temă Orientală deosebită și cu talismanele în culori strălucitoare. Muzica tradițională japoneză asigură un fundal relaxant pentru joc și Prințesa fericită stă alături de aceștia pentru a-i încuraja și susține.

Bonus Wheel se va dovedi a fi funcția preferată atunci când jucătorii aruncă zarul pentru a se mișca pe roată și colecta premii.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.