Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Lights pdf rules

Descoperiți un nivel al distracției de neegalat și mega câștiguri cu Lights™! Acest slot video cu 5 role, 3 rânduri și 9 linii oferă o experiență hipnotizantă cu o animație de înaltă calitate și muzică liniștitoare. Având pe fundal un minunat peisaj asiatic, Lights™ oferă o imagine uimitoare a apusului de pe un lac montan. Euforia atinge un alt nivel imediat ce utilizatorul apasă butonul învârtire și roiurile de licurici se împrăștie pe role și creează Floating Wilds peste simbolurile existente.

Distracția ajunge la maxim la Free Spin, pe măsură ce amurgul se transformă în noapte, și mai mulți licurici luminează jocul, formând Floating Wilds suplimentare. Deci, pregătiți-vă să savurați toată distracția și să câștigați mult la fiecare învârtire.

Lights™ oferă o experiență hipnotizantă cu animația sa interactivă și licurici strălucitori care trec de la un simbol Wild la altul. Fundalul acestui joc este o frumoasă vale montană din Asia și simbolurile în formă de felinar. Șansele pentru câștiguri și mai mari cresc pe măsură ce licuricii plutesc pe role, iluminând simbolurile cu funcția Wild.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.