Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Mythic Maiden Touch pdf rules

Mythic Maiden Touch™ este un alt slot video interesant de la Net Entertainment destinat dispozitivelor mobile cu ecran tactil. Jocul spune povestea unor obiecte gãsite de un cãlãtor și aduse din lumea subteranã și ascunse într-un pod plin cu colecții misterioase.

Locurile înfricoșãtoare nu au fost niciodatã atât de interesante. În timp ce cautã printre relicvele din pod, jucãtorii gãsesc 5 role, 30 de linii de mizã și un multiplicator x3 la câștigurile cu Wild.

Free Spins pot fi redeclanșate cu 3 sau mai multe simboluri Scatter, posibilitãțile fiind nelimitate în podul Mythic Maiden Touch™.

Mythic Maiden Touch™ are toate caracteristicile vizuale atractive ale jocurilor Net Entertainment. Acest slot video nou pentru mobil se desfãșoarã într-un pod uitat de lume plin cu relicvele și lucrurile stranii ale unui cãlãtor experimentat. Însã nu toate articolele sunt ceea ce par...

Acest decor neobișnuit combinat cu grafica bogatã, efectele captivante și animațiile înfiorãtoare cu siguranțã capteazã atenția jucãtorilor de slot video de toate vârstele și felurile.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.