Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Piggy Riches pdf rules

Bun venit într-o lume de bogății cum nici nu ați visat! NetEnt™ este mândră să vă prezinte un alt slot video inovator, Piggy Riches™. Piggy Riches™ este un slot video cu 5 role, 15 linii și fise multiple care conține câștiguri Scatter, Free Spins și substituții Wild.

Jucătorii fac clic pe un Scatter pentru a selecta câștigul de Free Spins și multiplicator pe care îl aleg.

Jocul este alcătuit din trei elemente principale - zona de afișare video, zona tastaturii și panoul de joc.

Zona de afișare video. Rolele de la jocul principal și rolele Free Spin sunt afișate în această zonă superioară. Suplimentar, sunt afișate informațiile despre câștigul maxim posibil în fise și butonul Casierie.

Zona tastaturii. Zona tastaturii afișează nivelul mizei (adică numărul de fise mizate pe linia de miză), banii disponibili în fise și valoarea curentă a fisei. Această zonă mai conține și butoanele principale de joc folosite pentru a selecta nivelul mizei, valoarea fisei și pentru a porni jocul.

Panoul de joc. Panoul de joc din partea de jos găzduiește butoanele pentru setările jocului, meniurile pentru sunet și jocul automat și regulile jocului. Această zonă afișează și informațiile despre contul jucătorului și alternează între afișarea banilor disponibili, a mizei curente, a sumei câștigate și modul jucător (când se joacă în modul Joc pentru distracție).

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.