Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Secrets of Atlantis™ pdf rules

Scufundați-vă în lumea subacvatică din Secrets of Atlantis , cel mai nou joc de la NetEnt™!

Acest joc cu temă acvatică spune povestea străveche a misteriosului oraș Atlantic, conținând mai multe creaturi marine și o sirenă misterioasă. Secrets of Atlantis Touch este un slot video cu 5 role, 4 rânduri, 40 de linii (fixe) cu o funcție Highlight, Nudge Wilds, Re-Spins cu simboluri Colossal și Win Both Ways.

Deci, fiți pregătiți pentru o extraordinară aventură subacvatică și învârtiți pentru a vedea ce Secrets of Atlantis puteți descoperi!

Secrets of Atlantis este un joc cu temă acvatică care spune povestea vechiului oraș pierdut Atlantis unde trăiesc diverse creaturi marine și o sirenă misterioasă.

Secrets of Atlantis conține o coloană sonoră relaxantă care va atrage jucătorii și include multe funcții extraordinare: Nudge Wilds, Re-Spins cu simboluri Colossal, Win Both Ways și funcția Highlight.

Secrets of Atlantis este unul din puținele jocuri unde jucătorul poate obține Win Both Ways, în timp ce misterioasa sirenă este un Nudge Wild care va acoperi întotdeauna toată rola. Funcția Highlight care evidențiază aleatoriu poziții în timpul fiecărei învârtiri, activând o Re-Spin cu simboluri Colossal după ce rolele 2, 3 și 4 sunt acoperite complet!

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.