Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Starburst pdf rules

Starburst™ este cel mai nou slot video distractiv de la NetEnt™. Starburst™ folosește culorile vibrante într-o atmosferă de sală de jocuri arcade. Pentru jucătorii care apreciază slot-urile în ritm rapid, pline de energie, Starburst™ oferă multe funcții distractive care creează o experiență de joc de neuitat.

Acțiunea începe cu 5 role, 10 linii de miză fixe și vedeta Starburst™ Wild.

Starburst™ Wilds care apar pe rolele 2, 3 sau 4 se extind peste toată rola și rămân pe loc pentru până la 3 re-învârtiri.

Imaginile și sunetele de la vechile săli de jocuri arcade sunt readuse la viață în Starburst™ – cea mai nouă bijuterie din oferta NetEnt™.

În acest joc cu grafică uimitoare, bijuteriile luminate strălucitor au rolul principal. Având forme foarte distincte și culori strălucitoare, jucătorii vor observa imediat rezultatele fiecărei învârtiri. Fundalul întunecat cu efecte subtile de particule sclipitoare are rolul de a crește atractivitatea jocului în timp ce coloana sonoră bogată întărește senzația de vastitate a spațiului cosmic. Starburst™ este un mediu complet unic pentru jucătorii de toate nivelurile.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.