Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

The InvisibleMan pdf rules

NetEnt™ prezintă împreună cu Universal Studios cel mai nou joc al său de marcă care conține multe funcții și oferă distracția care este sinonimă cu toate slot-urile de mobil NetEnt™!

The Invisible Man™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii (fixe) cu câștig în ambele direcții care conține Re-Învârtiri, Free Spins, substituții Wild, Walking Wilds și 2 Funcții Bonus.

Pentru jucători există 2 Funcții Bonus incitante. Prima este Jocul bonus Griffin's Rage la care jucătorii se alătură vânării Omului invizibil în 3 locații cu un joc interesant în stil Pick & Click care oferă premii în fise și multiplicatori. A doua funcție este Police Spins unde Poliția se apropie de Omul invizibil în timpul a trei învârtiri bonus cu 5 Burning Wilds care apar aleatoriu pe role ceea ce înseamnă că vor exista cu siguranță câștiguri imense!

Călătoriți în timp cu The Invisible Man™ și vizitați un mic orășel cuprins de teroare: un Om invizibil este în libertate! Bazat pe filmul clasic din 1933, The Invisible Man™ oferă o experiență captivantă cu role. Sunetele, vocile și animațiile autentice se combină perfect pentru a crea o experiență de joc cu adevărat unică pentru jucători.

Jocul conține multe funcții, cu Reînvârtiri ce includ Walking Wilds la jocul principal care pot activa Free Spins când Wilds se ciocnesc și se unesc pe role. Așteptările cresc în timpul Free Spins când jucătorii așteaptă să vadă ce funcții bonus sunt declanșate. Va fi

Police Spins sau Jocul bonus Griffin's Rage? În ambele cazuri vor fi oferite câștiguri imense!

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.