Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

The Legend of Shangri-La: Cluster Pays pdf rules

The Legend of Shangri-La: Cluster Pays™ este următoarea propunere NetEnt™ din seria Cluster Pays™. De această dată, îneleptul călugăr vă însoește pe calea spre iluminare. Însă, fii ateni la spiritul dragonului de pe munte! Nu îi place deloc ca cineva să-i calce prin inuturi. Având călugărul de partea dvs., împreună vei izbândi.

The Legend of Shangri-La: Cluster Pays™ este un slot video cu 6 role, 5 rânduri și sistem mecanic Cluster Pays™. Jocul conine Sticky Re-Spins, Substituii aleatorii, Nudge Reel și Free Spins.

Jocul a fost conceput cu gândul la armonie și iluminare. Flori de cireș,văi verzi cu temple liniștite și muzică armonioasă creează împreună lumea care este văzută în The Legend of Shangri-La. Aceste efecte de mediu și animaiile în așteptare fac ca lumea să prindă viață.

Funcia Free Spins este stabilită în vârful unui ghear undei așteaptă spiritul răzbunător al unui dragon. Începe o luptă între dragon și călugăr care este reprezentată de simboluri Substituie care sunt adăugate și scoase de pe role.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.