Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Twin Spin pdf rules

Twin Spin™ îmbină distracția clasică din Las Vegas cu cea mai sofisticată tehnologie a slot-urilor video. Fiecare învârtire începe cu role gemene identice și adiacente care sunt legate între ele. În timpul învârtirii, rolele gemene se pot extinde pentru a deveni role triple, cvadruple sau chiar cvintuple. Funcția unică de sincronizare și legare a rolei care apare la fiecare învârtire și cele 243 de direcții de câștig asigură distrarea jucătorilor la Twin Spin™.

Twin Spin™ oferă jucătorilor o experiență de tip Las Vegas combinată cu tehnologia slot-ului video și 243 de direcții de câștig. Simbolurile în stilul slot-urilor din Las Vegas împreună cu muzica duc jucătorii în atmosfera în care jucau la tradiționalele aparate de slot.

Însă Twin Spin™ nu este un slot tradițional. Fiecare învârtire are cel puțin două role sincronizate și legate împreună! Animațiile de la fiecare învârtire îmbunătățesc experiența de joc a jucătorilor. După fiecare învârtire, simbolurile câștigătoare se aprind cu lumini în stil LED adăugând energie și intensitate, oferindu-vă o senzație de cazinou din Las Vegas.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.