Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Victorious Touch pdf rules

Net Entertainment continuă să aducă slot-urile sale populare de cazinou în versiuni optimizate pentru dispozitivele mobile cu ecrane tactile.

Acum a venit rândul la Victorious Touch™, slot-ul cu 5 role și cu un număr imens de 243 de direcții de miză pe care se poate câștiga.

Acest joc atrage fanii direcțiilor de miză sau pe cei care caută mai multe direcții de câștig decât în cazul combinațiilor câștigătoare tradiționale de la un slot.

Indiferent dacă este vorba despre a merge în marș spre război în strigăte de luptă și sunete de tobă sau sărbătorirea ultimei victorii, toate detaliile de la Victorious Touch™ creează atmosfera unei victorii!

Victorious Touch™ este un slot video cu 243 de direcții de miză.

243 de direcții de miză. În locul liniilor de miză tradiționale, Victorious Touch™ oferă jucătorilor de slot-uri video un set complet de 243 de direcții de miză pe care se poate câștiga.

Sărbătorirea câștigului. S-a acordat o atenție specială creării unor prezentări mai atractive ale câștigurilor de pe role, împreună cu o numărare progresivă a câștigului. Durata rundelor de joc poate fi scurtată prin alegerea acestei opțiuni din meniul Setări rotire.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.