Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Warlords-Crystals of Power pdf rules

Apropiați-vă de cucerirea lumii în Warlords - Crystals of Power™, cel mai nou joc de la NetEnt™! Povestea are loc într-o epocă în care conducătorii nu se dădeau înapoi de la nimic pentru a cucerii noi teritorii și bogății. După mulți ani de război și jafuri, au rămas doar trei conducători: Barbarian, Priestess și Samurai. Aceștia au rămas să se înfrunte între ei, capturând totul doar pentru ei!

Warlords - Crystals of Power™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii (fixe) ce conține substituții Wild, simboluri Stacked, simboluri Scatter, Re-Spins, Free Spins și Funcții aleatorii.

La Warlords aveți parte de 3 ori mai multă distracție cu 3 Free Spins diferite, câte un tip pentru fiecare dintre simbolurile Scatter: Barbarian, Priestess și Samurai. Obținerea unor simboluri Scatter diferite activează bătălia Scatter între cei trei comandați și jocul începe.

Deci, ce fel de comandat sunteți? Barbarian, Priestess sau Samurai?

Warlords - Crystals of Power™ este un joc care transportă jucătorul înapoi în epoca medievală în care conducătorii nu se dădeau înapoi de la nimic pentru a cucerii noi teritorii și bogății.

Având animații complexe 3D, prim-planuri și efecte de cameră, acesta oferă jucătorilor o experiență intensă de joc care este completată de un mix de elemente medievale și moderne în coloana sonoră. Această epopee duce slot-urile video la un nou nivel!

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.