Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Wild Water pdf rules

Wild Water™ duce jucătorii înapoi în epoca de aur a anilor 60 și 70. Jocul conține substituții Wild, simboluri Stacked Surfer, Free Spins și 2 tipuri diferite de câștiguri Bonus.

Câștigul Bonus include câștiguri Bonus Surf Team și Surf’s Up, fiecare cu propriul multiplicator al mizei. Atunci când un bonus Surf Team ajunge pe role, jucătorii vor observa cu siguranță multiplicatorul x200. Câștigul Bonus Surf’s Up plătește un multiplicator x20.

Wild Water™ oferă jucătorilor un joc dinamic, cu o ofertă bogată de funcții și multe emoții la fiecare învârtire.

Având ca fundal o plajă cu nisip înconjurată de palmieri și cu o dubiță veche hippie, jucătorii își imaginează zilele la plajă exact ca în anii 60. Grafica de la Wild Water™ creează un sentiment de relaxare ca într-o zi însorită la plajă.

Animațiile și sunetele completează perfect tema jocului. Coloana sonoră de fundal, similară ca stil cu Beach Boys, asigură o senzație de bună dispoziție pe timpul jocului. Suplimentar, vocea naratorului denotă o influență clară a limbajului surferilor la fiecare câștig.

Animațiile amplifică, de asemenea, experiența de vagabond al plajelor. La fiecare câștig, un val se sparge peste simbolurile câștigătoare ajutând jucătorii să vadă ce simboluri au adus câștigurile.

Pentru informații complete privind Regulile jocului poți descărca documentul în format .pdf.