Momentan nu poți realiza biletul virtual. Te așteptăm, în curând, pe noul site BetArena unde vei putea paria EXCLUSIV online!

World Lotto

Oferta World Lotto

Pariază pe rezultatele celor mai mari loterii din lume!

Regulament

» Pariurile pe numerele ce urmează fi extrase la loterie nu înseamnă o participare a jucătorului la acea loterie, reprezintă un pariu pe care acesta îl face pe rezultatele acelei loterii.

» Pariurile pe rezultatele extragerilor la loteriile internationale efectuate dupa momentul extragerii, vor fi luate in considerare pentru rezultatele urmatoarei extrageri specificata, daca nu se primesc alte instructiuni.

» In cazul in care au loc doua sau mai multe extrageri in aceeasi zi, daca nu se primesc alte instructiuni, pariurile vor fi luate in considerare pentru extragerea principala (prima).

» Daca din orice motiv nu are loc o extragere sau nu se specifica nicio extragere, pariurile vor ramane valabile pentru urmatoarea extragere disponibila.

» Regulile generale se aplica în toate cazurile care nu sunt reglementate de normele prezentate mai sus.

» Pariurile de acest fel se vor înregistra numai individual şi nu se pot combina cu nici un alt eveniment sau alt tip de pariu.

Exemplu de loterii internaţionale

Loteria Irlandeza are trei extrageri (principala, a doua şi a treia) în fiecare miercuri şi sâmbata şase numere sunt extrase dintr-un numar de 45 de bile numerotate de la 1 la 45. Pariurile sunt acceptate cu pâna la 1 ora şi 15 minute pâna la extragerea principala. Aceste tipuri de pariuri au devenit foarte atragatare pentru pariori datorita sumelor mari de bani ce pot fi câştigate în comparaţie cu loteriile clasice, datorita cotelor fixe ce se aplica în acest caz.
6 numere extrase
Ghicesti 1 numar 6.75
Ghicesti 2 numere 55
Ghicesti 3 numere 550
Ghicesti 4 numere 6500
Ghicesti 5 numere 80000

Exemplu de pariuri simple şi pariuri sistem

Exemplu 1:
Daca un client vrea sa aleaga 3 numere câştigatoare şi sa aleaga un pariu simplu pe care pariaza 10 lei. Dupa extragere printre cele 6 numere se regasesc şi cele alese de catre client, cei 10 lei se înmulţesc cu cota aferenta celor 3 numere câştigatoare respectiv 550.
Deci câştigul total va fi de 10 (miza) x 550 (cota selecţiei) = 5.500 lei


Exemplu 2:
Daca un client alege sa joace sistemul 3 din 5, cu o miza totala de 5 lei, aceşti 5 lei se vor împarţi la cele 10 combinaţii pe care acest sistem le conţine astfel, pentru fiecare combinaţie revine 0.5 lei din miza totala. Dupa extragere câştigul clientului se va calcula astfel:
» 3 numere câştigatoare 0.5 (miza pe combinaţie) x 550 (cota pentru 3 numere câştigatoare): 0.5 x 550 = 275 lei
» 4 numere câştigatoare – 4 combinaţii de câte trei numere: 275 x 4 = 1.100 lei
» 5 numere câştigatoare – 10 combinaţii de câte trei numere: 275 x 10 = 2.750 lei

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Onjn
Joc Responsabil
Joc Responsabil
ROMBET susţine jocul responsabil
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Este responsabilitatea fiecărui jucător să acționeze în conformitate cu reglementările în vigoare precum și a termenilor și condițiilor noastre.
Licența: Decizia nr. 924 din 19.05.2016 - Autorizatie : Decizia nr. 1045 din 19.06.2017.