Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Regulament de joc

 1. Termeni generali
 2. Termeni si conditii de efectuare a pariurilor
 3. Reguli speciale de validare
 4. Pariuri pe total game-uri - Handicap game-uri
 5. Tipurile de pariuri
 6. Pariuri Live

Regulament de joc pentru pariurile la distanţă

4. Pariuri pe total game-uri / Handicap game-uri

 1. Aceste reguli generale se aplică pentru Game-uri în seturi individuale, Game-uri în meci, Game-uri/Jucător și pariuri cu Handicap (în funcție de numărul de game-uri câștigate). În cazul punctelor/game-urilor pierdute prin forfeit, acestea se vor lua în considerare la deciderea finala a pariurilor.
 2. Pentru aceste tipuri de pariuri, un Tie-break sau MAXI Tie-break este considerat un game.
 3. În cazul unui abandon sau unei descalificări, toate pariurile vor fi primi cota 1, cu excepția cazurilor în care nu există nici o posibilitate ca desfășurarea pana la final a respectivului set sau meci sa influențeze rezultatul pariului.
  1. (1) - Un set este abandonat la 4-4. Pariurile Peste/Sub 9.5 game-uri în set (sau mai puține) sunt decise ca fiind câștigătoare, respectiv necâștigătoare, din moment ce orice rezultat final ar fi presupus jucarea a cel puțin 10 game-uri; pariurile Peste/Sub 10.5 game-uri sau mai mult vor primi cota 1,00
  2. (2) - Un meci de 3 seturi este abandonat la 6-4 2-6. Pariurile Peste/Sub 23.5 game-uri în meci (sau mai puține) sunt decise ca fiind câștigătoare, respectiv necâștigătoare, din moment ce orice rezultat final ar fi presupus jucarea a cel puțin 24 game-uri; pariurile Peste/Sub 24.5 game-uri sau mai mult vor primit cota 1,00
  3. (3) - Un meci de 3 seturi este abandonat la 6-4 4-6 5-5. Pariurile cu un handicap de +2.5 sau mai mult pe oricare dintre jucători vor fi decise ca fiind câștigătoare, pariurile pe oricare dintre jucători cu un handicap de -2.5 sau mai puțin vor fi decise ca necâștigătoare, iar pariurile pe egalitate cu un handicap de +/- 3 sau mai mult vor fi decise ca necâștigătoare. Toate pariurile pe handicapuri de la -2 la +2 vor primi cota 1,00
 4. Pentru meciurile de tenis la dublu, care se joacă 2/3 seturi, cel de-al treilea set cunoscut sub denumirea de maxi tie break se ia în considerare la omologarea pariurilor, ca şi un set normal.
 5. În cazul definirii eronate a unui eveniment, pariul pe acel eveniment este nul (nu e valabil) şi i se atribuie cota 1,00.
 6. Pentru baseball, dacă un eveniment este contramandat, suspendat sau întrerupt înainte de finalizarea meciului, pariul pentru acest eveniment este nul şi i se atribuie cota 1,00. În cazul în care cele două echipe sunt programate să joace de două ori, una împotriva alteia, în aceeaşi zi / dată, cotele emise se vor referi doar la primul joc şi rezultatul primului joc va reprezenta scorul luat în considerare la achitarea pariurilor. Rezultatul celui de-al doilea joc nu va fi luat în considerare. De asemenea, în situația în care un meci de baseball se încheie la egalitate și după prelungiri (extrainnings), atunci se acordă cotă 1,00 pentru pariul rezultat final, restul tipurilor de pariuri validându-se conform rezultatului (handicap, total puncte, etc).
 7. Schimbarea eventuală a locului de desfăşurare a evenimentului nu influenţează pariurile încheiate cu caracter de lungă durată. În rezultatul final al pariurilor de lungă durată se iau în considerare ca şi rezultat oficial, eventuale modificări cauzate de descalificări, eliminări din concurs, mutarea pe ultimul loc, scăderea de puncte şi asemănător.
 8. În cazul în care concursul nu s-a desfăşurat aşa cum a fost menţionat în lista de pariuri, de exemplu, dacă concurentul menţionat ca şi gazdă nu a fost gazdă, se va considera că pariul este nul. Prevederea anterioară nu se referă la concursuri care se desfăşoară pe teren neutru sau pentru meciurile care se desfăşoară în turnee unde oricare din echipe poate fi gazdă. Miza se înapoiază şi în caz de modificare a regulilor concursului, intervenită după încheierea pariului.
 9. Toate pariurile (cu excepţia pariurilor live şi a pariurilor în desfăşurare) pentru care, indiferent de motiv, ora reală de începere a evenimentului precede ora emiterii biletului, vor primi cota 1,00.
 10. Pentru snooker şi darts, în cazul abandonării unui jucător înaintea sau în timpul desfăşurării evenimentului, pariurile pe meciul respectiv primesc cota 1,00. În cazul în care organizatorii evenimentului declară turneul încheiat, indiferent de motive, atunci se acordă cota 1,00.
 11. Pentru atletism, schi şi înot se ia în considerare întotdeauna clasamentul stabilit de primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare niciun fel de schimbare sau decizie ulterioară, individuală sau a vreunei comisii. Dacă evenimentul este întrerupt sau contramandat şi nu se reia într-un interval de 48 de ore, atunci toate pariurile primesc cota 1,00. Dacă vreunul dintre sportivi este descalificat sau abandoneză în timpul evenimentului, se consideră că acesta a participat la competiţie şi va primi rezultatul conform podiumului stabilit de către organizatori. În cazul schimbării locului de desfăşurare a evenimentului, schimbare care nu a fost anunţată de către organizator, pariul este nul şi se va acorda cota 1,00 tuturor tipurilor de pariuri.
 12. Pentru sporturile de contact, box, UFC, K-1, MMA, în cazul abandonului unui jucător înainte de începerea confruntării, se acordă cota 1,00 pentru acel eveniment. În cazul în care jucătorii au terminat competiţia înainte de scurgerea timpului regulamentar, din cauza abandonului unuia dintre ei, jucătorul rămas în competiţie este considerat învingător şi validarea se va face în conformitate cu cota acordată.
 13. Pentru hochei, tipul de pariu “Cine câștigă meciul“ se omologhează cu cota 1,00 în situația meciurilor terminate la egalitate și pentru care nu se joacă extra time (prelungiri) sau în situația în care meciul se termină la egalitate și după extra time (prelungiri).
 14. Pentru atletism, înot, sporturi de iarnă, Formula 1 și Moto GP în cazul tipului de pariu “duel”, se consideră câștigător concurentul care a parcurs mai multe tururi de pistă / bazine de înot. În situația în care concurenții care participă la duel, abandonează în același tur, atunci pariurile duel vor fi omologate cu cota 1,00. Pentru atletism, înot și sporturi de iarnă, dacă un sportiv nu se califică în finala sau nu ia parte la finala disciplinei respective, dar a participat la cel puțin una din fazele anterioare ale acesteia, pariurile de tip "Câștigător", "Clasare", "Podium" etc. sunt necâștigătoare.
 15. Dacă apare o egalitate (de locuri, de puncte, goluri ori de altă natură) în cadrul unui Eveniment (de ex. doi ocupanţi ai primului loc), pariul se va împărţi în mod corespunzător, câştigul calculându-se prin înmulţirea mizei cu cota inițială după care se împarte la numărul câştigătorilor care au terminat la egalitate.