Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Regulament de joc

 1. Termeni generali
 2. Termeni si conditii de efectuare a pariurilor
 3. Reguli speciale de validare
 4. Pariuri pe total game-uri - Handicap game-uri
 5. Tipurile de pariuri
 6. Pariuri Live

Regulament de joc pentru pariurile la distanţă

3. Reguli speciale de validare

 1. Cu ocazia publicării rezultatelor, Organizatorul aplică următoarele reguli:
  1.    Ca şi rezultat oficial al concursului individual se recunoaşte rezultatul realizat pe terenul sportiv în timp regulamentar, dacă nu există alte specificaţii.
  2.    Nu se recunoaşte rezultatul obţinut în prelungiri sau prin hotărârea comisarului sau a unei comisii.
  3.    Dacă din orice fel de motive, evenimentul se repetă, valabil este primul rezultat.
  4.    Dacă un meci se joacă de două ori în aceeaşi zi, validarea se va face conform cu rezultatul primului meci jucat.
 2. Pentru toate disciplinele sportive, rezultatul final se consideră cel înregistrat la expirarea timpului regulamentar de joc (Ex: fotbal = 90 de minute, hochei = 60 de minute), aici incluzând şi minutele de prelungire acordate de oficiali pentru întreruperile normale din timpul jocului, dacă nu există alte specificaţii. Exemplu: meciurile amicale de fotbal pot avea timp regulamentar de joc diferit (60 minute etc)
 3. Prin derogare de la prevederea anterioară, pariurile gen “calificare în runda următoare/ câştigător meci” iau în calcul şi reprizele de prelungire şi eventualele lovituri de departajare. Pentru pariurile care privesc calificarea “Cine merge mai departe/ Cine se califică”, în cazul în care rezultatul meciului tur este modificat de către forurile competente prin decizie la masa verde, pariurile se vor omologa cu cota 1,00. Și în situația în care meciul retur este contramandat, revocat, suspendat sau întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc şi nu este reluat în decurs de 48 de ore din minutul întreruperii, atunci se acordă cotă 1,00. Pentru orice alte situații, rezultatul de pe teren rămâne valabil pentru omologarea biletelor.
 4. Dacă un eveniment este contramandat, revocat, suspendat sau întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc şi nu este reprogramat să reînceapă în decurs de 48 de ore de la programarea inițială, pariul pentru acest eveniment este nul şi i se acordă cota 1,00, cu excepţia acelor pariuri efectuate pe partea de eveniment pentru care situaţia este clarificată înainte de întrerupere. Astfel, în cazul întreruperii unui eveniment întâlnim trei situaţii posibile: pariu câştigător, necâştigător sau cotă 1,00.
  1.    Exemplul 1: Dacă se pariază Total goluri prima repriză 2+, iar meciul se întrerupe în minutul 40, la scorul 1-1, atunci pariul este câştigător.
  2.    Exemplul 2: Dacă se pariază Pauză / Final 1/1, iar meciul se întrerupe în minutul 60 cu un scor la pauză de 0-1, adică pronostic 2 la pauză, atunci biletul este necâştigător.
  3.    Exemplul 3: Dacă se pariază Pauza / Final 1/1, meciul se întrerupe în minutul 40, iar în momentul întreruperii scorul este 1-1 ne confruntăm cu o situaţie care se clarifică în 48 de ore. Dacă meciul nu se rejoacă în decurs 48 de ore, atunci se acorda cotă 1, iar în cazul în care meciul se rejoacă în decurs de 48 ore, atunci se validează conform regulilor generale de validare.
 5. În cazul pariurilor de genul „Cine merge mai departe“, „Cine câştigă cupa?“, etc. şi în general al pariurilor pe termen lung se aşteaptă până la redisputarea evenimentului respectiv.
 6. Aceasta regulă se aplică pentru majoritatea sporturilor din oferta de pariere: fotbal, baschet, hochei, volei, handbal, rugby, polo, fotbal american, fotbal de plaja, futsal etc.
 7. În cazul greşelilor apărute la afișarea ofertei și / sau biletelor de pariu sau la schimbările ulterioare, organizatorul ia în considerare datele înscrise pe suportul magnetic propriu.
 8. În cazul omologării unor rezultate eronate, Organizatorul are dreptul la reomologarea rezultatelor.
 9. În caz de erori pe bilet sau erori ale datelor introduse în baza de date, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a valida pariurile la cotele normale existente pe piaţă, chiar dacă descoperirea erorilor apare după finalizarea evenimentului, sau, se acordă Cotă 1,00.
 10. În cazul în care un eveniment din ofertă este acceptat de două sau mai multe ori pe acelaşi bilet din cauza unor greşeli evidente (meci identic cu două numere diferite de ordine etc), prin introducerea incorectă a datelor în program, Organizatorul va valida rezultatul evenimentului cu cel mai mic număr de ordine (primul eveniment introdus în sistem) iar pentru celălalt / celelalte evenimente se va acorda cotă 1,00.
 11. Dacă un eveniment este trecut greşit în ofertă, va fi validat cu cotă 1. Exemplu: în ofertă există meciul Steaua – Dinamo, dar se joacă Steaua II – Dinamo. Steaua II este altă echipă decât Steaua.
 12. Pentru tipurile de pariuri Total goluri ligă pe etapă / Total goluri ligă pe zi / Duel goluri ligă, omologarea se va face astfel:
  1.    Dacă un eveniment este contramandat, revocat, suspendat sau întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc şi nu este reluat în decurs de 48 de ore din minutul întreruperii, atunci pentru omologare, acest meci va fi punctat cu două goluri, care vor fi luate în considerare în calcularea numărului total de goluri pe etapă / zi / duel.
  2.    Dacă două evenimente sunt contramandate, revocate, suspendate sau întrerupte înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc şi nu sunt reluate în decurs de 48 de ore din minutul întreruperii, atunci se acordă cotă 1 pentru tipurile de pariuri total goluri ligă pe etapă / zi / duel.
  3.       Pentru omologarea acestor tipuri de pariuri se iau în considerare rezultatele de pe terenul de joc, fară a se ține cont de modificările ulterioare ale rezultatelor de către forurile competente (FIFA, UEFA, LPF, FRF etc.).
 13. La tenis, se acordă cotă 1 atunci când un jucător declară forfait înainte de începerea meciului sau în cazul în care organizatorii declară turneul încheiat din cauza condiţiilor meteo sau orice alt motiv.
 14. Dacă un meci este amânat din orice motiv, de exemplu din cauza unei schimbări de program sau din cauza vremii nefavorabile, toate pariurile vor rămâne valabile până la anunţarea rezultatului oficial, conform forurilor competente.
 15. Dacă meciul este întrerupt din cauza abandonului sau descalificării unui jucător, toate pariurile primesc cota 1, cu excepția pariurilor deja decise sau a situației în care desfășurarea până la final a evenimentului nu poate influența în nici un fel rezultatul pariului.

Exemplu: Într-un meci de 5 seturi, dacă un jucător abandonează în setul 4, pariurile înaintea evenimentului de Peste/Sub 3.5 seturi sunt decise ca fiind câștigătoare, respectiv necâștigătoare, deoarece orice finalitate a meciului ar fi avut ca rezultat jucarea a minim 4 seturi. Pentru pariurile pe 5 seturi se acordă cota 1, deoarece rezultatul tipului de pariu nu poate fi determinat în mod necondiționat.

 1. Nu se acordă cotă 1,00 dacă se schimbă suprafața de joc în timpul sau înaintea desfășurării evenimentului / turneului.