Despre Noi Întrebări Frecvente Metode de plată Regulamente Sloturi Reguli de pariere Joc Responsabil Contactați-ne

Regulament de joc

 1. Termeni generali
 2. Termeni si conditii de efectuare a pariurilor
 3. Reguli speciale de validare
 4. Pariuri pe total game-uri - Handicap game-uri
 5. Tipurile de pariuri
 6. Pariuri Live

Regulament de joc pentru pariurile la distanţă

1. Termeni generali

 1. Clientul este persoana fizică majoră (care a împlinit 18 ani), deține un cont valid pe platforma online şi care a încheiat un Contract de Joc cu Organizatorul.
 2. Contractul între Organizator şi Client este “biletul de pariu” (denumit în continuare BILET), emis şi înregistrat pe platforma online a organizatorului. Contractul cuprinde unul sau mai multe pariuri.
 3. PARIUL este jocul de noroc in care clientul trebuie sa indice rezultatele unor evenimente propuse de organizator. Clientul hotaraste in mod independent numarul si tipul evenimentelor pe care pariaza si suma de care depinde valoarea eventualului castig.
 4. PARIUL NUL este pariul care, din motive obiective – în conformitate cu prezentul Regulament de Joc, primeşte ulterior efectuării sale cota 1.00. Pentru pariurile cu o selecţie sau mai multe selecţii pe bilet, câștigul final va fi calculat considerându-se cota 1.00 pentru selecţia / selecţiile declarate nule.
 5. MIZA este suma de bani pe care doreşte să o joace Clientul pe un bilet sau eveniment.
 6. Evenimentele propuse pentru pariere de către Organizator sunt cuprinse în oferta (denumită Listă) publicată pe site.
 7. LISTA cuprinde următoarele date: competitorii (ca regula generală, echipa gazdă este înscrisă în partea stângă, chiar dacă evenimentul are loc pe un teren neutru), cotele stabilite pentru posibilele rezultate ale evenimentului, orice alte date de interes (condiţii / restricţii de pariere / disputarea evenimentului pe un teren neutru etc.), ziua şi ora de start a evenimentului.
 8. Informaţiile din lista privind ora de start a evenimentelor, au doar rol orientativ.
 9. Prin COTĂ, se înţelege o valoare numerică pe care Organizatorul o acordă unui pronostic.
 10. Pariul single reprezinta pariul in care clientul alege pe biletul de joc o singura selectie din cadrul unui singur eveniment. Pariul este castigator daca pronosticul ales de cliet este indicat corect. Suma castigata se determina prin inmultirea cotei cu miza.
 11. Pariul acumulator reprezinta pariul in care clientul alege pe biletul de joc mai multe selectii (minim 2) din cadrul unor evenimente diferite. Pe un pariu acumulator nu pot fi alese două sau mai multe selecții din cadrul aceluiași eveniment. Cota finala a pariului se determina prin inmultirea cotelor de la fiecare selectie. Pariul este castigator daca toate pronosticurile alese de client sunt indicate corect. Suma  castigata se determina prin inmultirea cotei finale (produsul cotelor) cu miza.
 12. Pariul sistem implica selectarea din oferta a mai multor evenimente (minim 2) pentru care clientul opteaza pentru o conditie de minim in indicarea pronosticurilor corecte. Numarul de variante se determina matematic dupa formula combinarilor de "n" luate cate k. Pe bilet vor fi indicate numărul de combinații aferente fiecărui tip de sistem.
 13. Sistem simplu - presupune indentificarea corecta a numarului de pronosticuri de minim ales, in acest caz castigul maxim calculandu-se printr-un algoritm matematic luand in calcul miza jucata si cotele evenimentelor pentru care s-au oferit pronosticuri exacte.
 14. Sistem cu evenimente fixe - presupune selectarea, pe langa evenimentele din sistem, a altor evenimente pentru care este obligatorie indicarea corecta a pronosticului. Acest sistem reprezinta o combinatie intre pariurile single/accumulator si sistemul simplu. Castigul maxim depinde de miza jucata, cotele evenimentelor fixe si cotele evenimentelor din sistem.

Exemplu: Daca un client alege 4 meciuri si joaca sistem 3 din 4 inseamna ca a jucat 4 combinatii posibile. Presupunem ca cele 4 evenimente au cotele: cotal, cota2, cota3, cota4 iar miza jucata pe bilet este 4 lei. Clientul a jucat astfel 4 variante cu miza/varianta 41ei/4variante = 1 leu. Cele 4 variante cor fi urmatoarele:

Cota l * cota 2 * cota 3 * 1 (miza/varianta) = castig 1
Cota l * cota 2 * cota 4 * 1 (miza/varianta) = castig 2
Cota l * cota 3 * cota 4 * 1 (miza/varianta) = castig 3
Cota 2 * cota 3 * cota 4 * 1 (miza/varianta) = castig 4

Daca jucatorul va avea toate cele 4 pronosticuri castigatoare atunci el va obtine castigul maxim: castigl + castig2 + castig3 + castig4,

Daca jucatorul va avea un singur pronostic pierdut atunci el va obtine castigul corespunzator variantei castigatoare cu cele 3 selectii indicate corect.

Daca jucatorul va avea doua sau mai multe pronosticuri pierdute, pariul sau nu se mai incadreaza in conditia de minim si va fi pierdut.

 1. Cotele evenimentelor fixate de Organizator pot fluctua în timp, însa cota acceptată de client şi înscrisă pe bilet rămâne valabilă indiferent de modificările ulterioare, cu excepţia situaţiilor prevăzute de regulament.
 2. În caz de ERORI de afişare, erori pe bilet sau erori ale datelor introduse în sistem,  Organizatorul işi rezervă dreptul de a considera pariurile ca fiind nule sau să le valideze folosind cotele corecte (eventual o medie a cotelor de pe piaţă acordate aceluiaşi eveniment), chiar dacă erorile sunt descoperite după sfârşitul Evenimentului.
 3. Clientul selectează din listă pariurile dorite, stabileşte pronosticurile, suma de bani pe care doreşte să o joace (MIZA) şi tipul de pariu. În baza acestor elemente, clientul încheie “contractul de pariere”, materializat prin înregistrarea biletului.
 4. Aceste Reguli (Regulile Generale) vor fi obligatorii pentru ambele părți (Organizator - Client) care stabilesc relaţii în scopul desfăşurării unui pariu.
 5. Toate pariurile primite de către Organizator vor fi valabile doar dacă regulile jocului au fost respectate.
 6. Ca Organizator de jocuri de noroc la distanţă, BETARENA INTERACTIVE LIMITED pune la dispoziţie o platformă online unde se pot înregistra clienţii, în condiţiile legii. Regulamentul de joc (denumit în continuare “Regulament”) este pus la dispoziţia clienţilor şi a persoanelor interesate, pe platforma online a companiei la adresa: betarena.ro.
 7. Prezentul Regulament stipulează dispoziţiile aplicabile tuturor contractelor de pariere (denumite în continuare CONTRACTE), încheiate între BETARENA INTERACTIVE LIMITED (denumită în continuare ORGANIZATOR) şi orice persoană fizică (denumită în continuare CLIENT).
 8. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a face modificări în prezentul regulament, aşa cum le consideră adecvate, numai cu aprobarea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (denumit în continuare ONJN). Clienţii trebuie să revizuiască Regulamentul la intervale regulate pentru a rămâne la curent cu orice modificare.
 9. Organizatorul va actualiza Regulamentul cu eventualele modificări, după aprobarea acestora de către ONJN. Continuarea utilizării serviciilor Organizatorului indică acceptarea de către Client a versiunii curente a regulamentului.
 10. Încheind orice contract, clientul declară pe propria răspundere că nu cunoaşte rezultatul evenimentelor sportive pe care pariază, că are capacitate deplină de a dispune asupra mijloacelor bănesti folosite pentru încheierea contractului şi că a citit, a înţeles şi este pe deplin de acord cu dispoziţiile prezentului regulament.
 11. Toate pariurile realizate de catre clienti sunt valabile și nu se poate retrage niciun pariu. Este răspunderea integrală a clienților să verifice toate pariurile înainte de a le plasa și de a le confirma.
 12. Compania își rezervă dreptul de a respinge total sau parțial orice pariuri, din motive intemeiate conform dispozitiilor Regulamentului de Joc – Pariuri la distanta cat si a dispozitiilor prevazute in „Termeni si conditii”.
 13. Dacă un pariu este declarat nul, mizele vor fi rambursate și cotele vor fi stabilite la 1,00.
 14. Cotele sunt supuse fluctuațiilor și de aceea pot modificate sau ajustate. Toate pariurile vor fi stabilite la cotele oferite la momentul la care pariul a fost înregistrat.
 15. Betarena nu permite pariuri la evenimente unde clientul este direct implicat. În această categorie sunt incluși jucătorii, arbitrii, antrenorii, membrii juriului etc. Dacă se bănuiește că un client a pariat pe un eveniment unde este și implicat, BetArena își rezervă dreptul de a anula aceste pariuri.
 16. Betarena își rezervă dreptul de a considera nule pariurile dacă intervin modificări radicale în conditiile de desfășurare, cum ar fi ca o echipă să inceapă un meci cu mai puțini jucători decât numărul maxim stipulat de regulament, să se modifice durata evenimentului, lungimea cursei, numărul reprizelor etc.