Termeni şi condiţii

 
Termenii "Bet Arena, www.betarena.ro", reprezinta in continuare site-ul www.betarena.ro si serviciile puse la dispozitie de acesta.

Termenul "Utilizatorul" desemneaza toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.betarena.ro indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE
Site-ul, serviciile si continutul www.betarena.ro sunt oferite utilizatorului conditionat de acceptul acestuia din urma, fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca utilizatorul nu accepta termenii si conditiile specificate in prezentul contract, el trebuie sa inceteze imediat folosirea site-ului www.betarena.ro si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului, utilizatorul afirma ca accepta sa respecte termenii si conditiile prezentate in acest contract. Site-ul www.betarena.ro poate revizui acest document in orice moment, prin actualizarea acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.betarena.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

2. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul este de acord sa nu foloseasca site-ul si serviciile puse la dispozitie pentru a:
- incarca, publica sau transmite orice continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, sau care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
- intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod;
- pretinde ca este o alta persoana sau afiliat la o alta persoana sau institutie, sau reprezentant al site-ului www.betarena.ro;
- falsifica datele de identificare, sau a le manipula in alt mod;
- incarca, posta, difuza sau transmite orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;
- incarca, posta, difuza sau transmite orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
- incarca, posta, difuza sau transmite orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
- incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege;
- colecta si/sau depozita date personale ale altor utilizatori ai site-ului;

3. OBLIGATIILE FURNIZORULUI
Bet Arena nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile www.betarena.ro nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Utilizatorii sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date a SC PRIM BETTING SYSTEM SA, sa fie prelucrate si utilizate de acesta (personal ori prin imputernicit) in scopuri precum: realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatori, activitati de marketing direct precum informarea persoanelor incluse in baza de date a SC PRIM BETTING SYSTEM SA prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Organizator, trimiterea catre participant de diverse materiale publicitare, informative si/sau obiecte promotionale si/sau mostre. SC PRIM BETTING SYSTEM SA este inregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 0009676 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si a operatorului sau de Marketing Direct, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Legea 677/2001"). Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor sai.

4. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
Site-ul www.betarena.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anumit interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai partial) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca nu suntem raspunzatori fata de Dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.

5. PUBLICITATE SI PROMOTII
Site-ul www.betarena.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul paginilor sale.
Prin agrearea termenilor prezentului contract ne acordati dreptul de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale daca v-ati abonat la newsletter.

6. DREPTURI DE PROPRIETATE
Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale, precum si orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi.

7. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: - utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

Nu oferim nici o garantie ca:
- serviciile vor implini toate cerintele Dumneavoastra;
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de Dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
- orice eroare de program va fi corectata;

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de site-ul www.betarena.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

8. LIMITARI ALE RASPUNDERII
Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca nu vom fi raspunzatori pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, pagube pentru pierderile de profit, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile sau orice alt fel de pagube (chiar daca am fost inainte informati de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe site-ul www.betarena.ro;
- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Dumneavoastra;
- declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

9. INFORMATII GENERALE
Prezentul regulament constituie in intregime un acord incheiat intre Dumneavoastra si www.betarena.ro in privinta utilizarii site-ului. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord este singura conventie dintre Dumneavoastra si site-ul www.betarena.ro si reglementeaza folosirea de catre Dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre Dumneavoastra si www.betarena.ro.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Onjn
Joc Responsabil
Joc Responsabil
ROMBET susţine jocul responsabil
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Este responsabilitatea fiecărui jucător să acționeze în conformitate cu reglementările în vigoare precum și a termenilor și condițiilor noastre.
Licența: Decizia nr. 924 din 19.05.2016 - Autorizatie : Decizia nr. 1045 din 19.06.2017.